Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Boksommaren ❤️

Ok bröder att jag köpte reselektyr för 55 dollar på flygplatsen bara för att somna så fort jag satte mig i stolen är ett skämt meeen VAR TVUNGEN

Anyways nu när jag är hemma igen och passar på fixar mina feet som fått leva la vida loca i några veckor för länge började jag läsa Tiffany Haddish bok. Jag har HÖGA FÖRVÄNTNINGAR! Men är lite rädd att jag kommer bli besviken, va sååå redo för GirlsTrip och var inte imponerad men hitills är boken underhållande!

Fresh feet är inte min största prioritering in life meeeen salon lyfe är absolut ngt jag uppskattar! Ett litet avbrott för en egen stund så najs!

Har gått några gånger nu på Hollywood Nails i Skanstull. De har en bra deal med gellack-pedikyr och zonterapi för 250:- inte den bästa pedikyren i stan direkt men duger absolut för mig! Så najs med fina fötter för sen ska vi till Kvarteret som jag förstått blessat Sthlm sommar! Och vem vet vem som kommer my way med en foot fetisch Im I right? A bitch is SINGLE låt mig va redo att get my feet rubbed 💋

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson