Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Neneh Cherry – Kong

Okej så eeeh ja alla på kontoret kände igen känslan om att känna sig som en impostor! Blir trött på mig själv hur kan en ”känsla” som dessutom är helt flask hålla mig sömnlös?

Oh Well. Sömnig och svettig sitter jag här inne på Svt och browsar the net för inspo till Kulturveckan och VAD hittar jag?!

Neneh Cherry QUEEN of QUEENS har släppt en fett politisk och såååå vacker låt! Lyssnade och blev helt tårögd. Så fint, så melankoliskt och så efterlängtat!

OCH! Det finns en video också jag SPRÄNGS!! Den är så fin! Av Jenn Nkiru som även jobbat på Apeshit och med SZA, alltså JENN är någon att hålla ögonen på för jag tror vi har nästa Melina Matsoukas RIGHT here!

plug 1.

A post shared by Jenn NKIRU (@jennnkiru) on

Ok, varför ska jag jämföra dom ens? MEN det är något i estetiken som påminner om varandra men Jenn kör ännu råare vilket jag verkligen uppskattar Gud jag är så redo för women of African decent to takeeeee ovaaaaah se själva:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!