Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Snodde Will Smith min stil?

Ursäkta?

Jag har precis köpt en fet outfit på Zara:


Jag är ju orm i the Chinese zodiac så är ju extremt peppad på denna snake trend och metallic är ju alltid najs! Tänkte maxa med feta smycken… VA SÅ NÖJD

Tills jag kollade på Bad Bunny Marc Anthony och Will Smiths nya video och ba fyfan va överstylad – precis så där som man ba neeej asså nån borde få sparken. Och ser my whole idea på en 50-årig trebarns farsa? Ursäkta???

Ok det är tigerprint på Will men bror jag har redan avlidit?

Btw ni vet att Will o Jada har en öppen relation va? Kom precis på att det ju ryktades om att de hängde med Marc o Jen back in the days hahaha bara lite extra info u know man gillar ju kuriosa. Undrar vad Jen o Jada tänker om denna collaboration? Själv skäms jag.

Ok nu ska jag dansa! Har börjat på samba med Julia igen – så kul!

BYE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!